Fysiotherapie Praktijk Mathenesserlaan

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van het voorkomen en behandelen van blessures die kunnen ontstaan tijdens het sporten. Sporten is een belangrijk onderdeel van het leven, leuk, goed voor lichaam en geest en niet weg te denken uit onze samenleving. Het is van belang dat dit op een verantwoorde manier gebeurt, om zo het risico op blessures te minimaliseren. Desondanks kan het gebeuren dat u tijdens het sporten, zowel recreatief als professioneel ,een blessure oploopt. De sportfysiotherapeut kan hier zowel in preventief als curatief opzicht begeleiding en behandeling bieden.


Onze manueel therapeut heeft een directe samenwerking met de sportarts van hetMedisch Centrum Haaglanden, voor specialistisch onderzoek, second opinion en behandeling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan meniscus- of kruisbandproblemen van de knie.

oefen2

 
Naast de algemene sportfysiotherapie is de sportfysiotherapie in onze praktijk in het bijzonder gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van professionele dansers.

 

NVFS

Medisch Centrum Haaglanden

 

Back to Top